We zijn weer terug!

Een beetje geschiedenis

We hebben er heel hard aan gewerkt, maar vandaag is dan de dag dat we officieel opnieuw lanceren met onze webshop!
De meeste van jullie kennen ons al van de webshop CustomJewels. Daar zijn we in 2013 mee begonnen en hebben we een ontzettend leuke tijd mee gehad.
Desondanks stopte we hier mee in het begin van 2018.

Nu, iets meer dan een jaar later, begonnen we het toch wel heel erg te missen. Daarom besloten we na lang twijfelen om het toch weer op te starten.
De prachtige wereld van cosplay, fantasy, verzamelaars en alles dat er bij komt kijken is gewoon té leuk om los te laten.

Van CustomJewels naar Cjay Merchandise

Een grote verandering die we wel hebben doorgevoerd is natuurlijk de naam en onze huisstijl. We zaten met CustomJewels al een lange tijd met het probleem dat we al even niet echt meer alleen handgemaakte sieraden verkochten waar we ooit wel mee waren begonnen. Het was inmiddels al enorm uitgegroeid tot een hele leuke grote en vooral ook gezellige webshop in heel veel verschillende merchandise en producten.

We waren toen ook al bezig met de namsverandering maar dit was er nooit van gekomen. Maar, nu dus dan toch! En we zijn er heel blij mee. De nieuwe naam Cjay is kort, simpel, maar ook zeker afgeleid van de naam CustomJewels. Wij zelf kortte dit al vaak af jaar CMJ en CJ. En als je CJ ‘uitspreekt’ krijg zeg je eigenlijk al ‘Cjay’. Daarom vonden we dit eigenlijk wel een hele leuke naam om door te voeren. Samen met de bijpassende mascotte, welke je in heel veel vormen en manieren de komende tijd terug zult vinden is voor ons het plaatje helemaal compleet.

Wat kun je van ons verwachten?

Kort samengevat, we zijn weer terug, en we zijn er blij mee!
Verder doen we ons uiterste best om net zoals jullie van ons gewend zijn weer de leukste en nieuwste producten beschikbaar te stellen. Zullen we jullie de beste en vriendelijkste service bieden. En kan je van ons ook zeker weer allerlei leuke acties, evenementen en andere leuke bezigheden verwachten.

Zo gaan we zeker weer examens en quizzen organiseren, kun je in december weer de adventskalender verwachten en gaan we zorgen dat we zo snel mogelijk ook weer op alle leuke beurzen komen te staan.

Binnenkort zullen we dan ook een agenda publiceren waar je precies kunt zien wat je kunt verwachten.

We hopen dat iedereen er net zo blij mee is als dat wij het zijn en we gaan samen met jullie er weer een fantastisch avontuur van maken.
Voor nu heten we jullie van harte welkom op onze nieuwe webshop en horen we graag wat jullie er van vinden.

Groetjes,

Cjay Merchandise 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van cjay.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 57 reviews.