Het Harry Potter verhaal van Samantha

Sommige mensen lezen de boeken over Harry Potter graag en daar blijft het dan wel bij. Maar er zijn ook mensen die een stapje verder gaan dan dat. Dat zijn de echte diehard fans. Zij maken van hun liefde voor Harry Potter en de overige karakters uit de boeken van J.K. Rowling een ‘way of life’. We laten graag een echte Potter fan van het eerste uur aan het woord, zij vertelt hoe de liefde voor Harry Potter begon.

Mijn magische begin!

Het begon net als ieder ander met een boek op jongere leeftijd, ik gok een jaar of 12. Vaak was het zo dat mijn moeder mijn boek moest afpakken om te gaan slapen, anders bleef ik lezen. Mijn obsessie is daar niet bij gebleven.

Zo ben ik nu meerdere keren naar de Harry Potter Studio in Engeland geweest en heb ik alle plaatsen in Londen bezocht die in de boeken voor komen. Harry Potter is een uitlaatklep voor mij, na een moeilijke periode in mijn leven, kon ik me terugvinden in een leven van magie, even ontspannen van de realiteit.

Natuurlijk hoort daar ook een mooie verzameling bij, de waarde van mijn collectie is geschat op 10.000 euro, de waarde van mijn verzameling Harry Potter merchandise is vooral zo hoog dankzij de items die ik kocht in Engeland en Amerika.

12 Jaar ben ik al bezig om alle spullen die ik graag wil hebben te verzamelen, ik zou voor geen miljoen euro mijn collectie kwijt willen, Deze magische liefde zal mij voorlopig niet loslaten, dus ik ga voorlopig nog door met het uitbreiden van mijn Harry Potter verzameling. Het houdt hier zeker nog niet op, soms is het omgaan met dreuzels best lastig, ze begrijpen vaak niet helemaal waarom je nou zo graag naar Zweinstein wilt, maar die reden hoef ik jullie natuurlijk niet meer uit te leggen.

Behalve mijn gewaad heb ik ook nog andere kledingstukken uit Harry Potter die ik dagelijks draag zodat ik kan laten zien dat ik een echte Potterhead ben.
Mijn favoriete quote uit de Harry Potter boeken is: ‘Happines can be found even in the darkest of time, if one only remember to run on the lights’.

Mijn favoriete dieren zijn uilen, voornamelijk sneeuwuilen, waar ik ook een lange tijd mee heb gewerkt in een opvang. Koppige beesten hoor!  Maar ook dat kan natuurlijk niet ongezien blijven, vandaar dat ik ze voor altijd op mijn huid heb staan.

Zo kan ik nog wel even door gaan met alles vertellen wat ik heb meegemaakt als diehard Harry Potter fan, maar dan kan ik nog wel een aantal pagina’s vol schrijven en wordt het wel een erg lang verhaal. Wel kan ik zeggen dat ik trots ben om wat ik heb staan, en gelukkig ben met het leven als een echte Potterhead!

Veel Liefs Samantha!

Zoals Samantha zijn er natuurlijk nog veel meer echte liefhebbers van Harry Potter.

Ben jij ook een echte fan van Harry Potter?
Bekijk dan eens ons uitgebreide Harry Potter assortiment.

Vind je het interessant om meerdere verhalen van verzamelaars te lezen, bezoek dan onze collector stories categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van cjay.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 41 reviews.