Harry Potter Quiz 2020

QUIZ IS UITVERKOCHT

De Harry Potter Quiz 2020 is er en hoe! Hij kan niet op een beter moment komen nu we weer allemaal thuis zitten. Deze editie doen we het iets anders dan normaal, we hebben deze keer 2 verschillende tickets omdat daar veel verzoeken over binnen kwamen. Deze kan je dus op twee manieren meedoen.

 1. Lite Ticket voor €5,95. Je mag mee doen, je krijgt een certificaat/diploma, je krijgt een kleinigheidje maar je maakt geen kans op de prijzen.
 2. Premium Ticket voor €9,95. Je mag mee doen, je krijgt een certificaat/diploma, een kleinigheidje EN je maakt kans op onderstaande prijzen.

De quiz start op 24 december 2020 en loopt tot het einde van het jaar. Wegens corona en de aanstaande lockdown, is het nog on bekend of de quiz opgesplitst wordt in dagen, of in 1x online komt. Natuurlijk is er een timer op de quiz zodat je niet dagen kan nadenken. Eenmaal gestart, is gestart!

Hierbij de prijzen pakketten:

Outstanding (O) – meer dan 40 euroAantal
Sorcerers Stone1
Rubeus Hagrid Umbrella Toverstok Replica1
Great Hall 3D puzzel1
Deluminator1
Toverstaf naar keuze3
Diorama naar keuze3
  
Exceeds Expectations (E) – 10 t/m 39.99 euro 
Toverstaf naar keuze2
Harry Potter Chocolate Frog Sleutel Hanger5
3D puzzel Naar keuze1
Niffler Pluche1
Hedwig pluche (29cm)1
Artefact Box naar keuze (Harry, Ron of Hermione)1
Harry Potter Collector Gift Box1
Kadobon van 40 euro1
  
Acceptable (A) – 0 t/m 9.99 euro 
Sleutelhanger pluche (Albus, Draco, Hermione, Harry)5
Timeturner sierraad5
Deathly Hallows kettingen10
Character Slider Charm5
Hogwarts Lunchtrommel (tin tote)2

36 reacties op “Harry Potter Quiz 2020

    • patrick zegt:

     Wanneer je wil. Het is een beetje lastig kiezen. De ene wil in 1x, de andere in 5 delen, de andere wil het snachts doen en de andere op zondag. Je kan starten wanneer je wil, mits het binnen de tijd window is. Je hebt een totale tijd voor de gehele quiz. Dus als je wil kan je 50 minuten denken over 1 vraag, maar vervolgens heb je nog maar 2 minuten voor de rest 🙂 (Let op, dit zijn voorbeelden)

  • patrick zegt:

   Wanneer je wil. Het is een beetje lastig kiezen. De ene wil in 1x, de andere in 5 delen, de andere wil het snachts doen en de andere op zondag. Je kan starten wanneer je wil, mits het binnen de tijd window is. Je hebt een totale tijd voor de gehele quiz. Dus als je wil kan je 50 minuten denken over 1 vraag, maar vervolgens heb je nog maar 2 minuten voor de rest 🙂 (Let op, dit zijn voorbeelden)

  • patrick zegt:

   Hallo Simone,

   Als jij het scherm deelt in Zoom/Teams dan kan je samen in 1 sessie. Ik weet eigenlijk niet of je 2x dezelfde link kan openen, het lijkt mij dat het niet kan. De software die wij gebruiken wordt ook gebruikt voor het examineren van studenten en daar lijkt me dat niet de bedoeling.

   Maar 1 van jullie kan natuurlijk gewoon inloggen en dan haar scherm delen en dan kan je het ook samen doen toch?

 1. Els zegt:

  Leuke quiz. Toch zou het fijn zijn als je zou kunnen kiezen tussen Engelse of Nederlandse benamingen, of dat ze er beide bij staan. Ik heb de boeken en films alleen in het Engels gelezen en gezien en had de helft van de tijd dus geen idee wat er werd bedoeld.. Niet helemaal eerlijk zo…

 2. Carlijn zegt:

  Hoi !
  Ik hoop wel dat jullie de quizzen na kijken.. het open vragen idee is leuk maar als je een typefout maakt kan je antwoord fout gerekend worden en dat vind ik erg zonde!

 3. Julfel zegt:

  Leuke quiz! Bij een aantal vragen is ons open antwoord alleen fout gerekend omdat de formulering net anders was of uitgebreider dan het voorgeschreven antwoord. Dat is wel jammer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De waardering van cjay.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 155 reviews.