Menu
Uw winkelmandje is nog leeg

Cjay, ons verhaal

Leuk dat je ons wat beter wilt leren kennen, we stellen ons graag aan je voor. Wij zijn Yasmine en Robert, trotste eigenaren van Cjay. Voordat wij ons avontuur onder de naam Cjay hebben voortgezet kende je ons waarschijnlijk onder de naam CustomJewels. Dit is de webshop waar ons avontuur ooit mee beginnen is in 2013. Door diverse omstandigheden besloten wij begin 2018 om deze webshop te beeindigen. Maar.. écht loslaten konden we het niet. We misten het uiteindelijk zó erg ( naja, vooral ik (Robert) dan ) dat we dit jaar, 2019, besloten hebben om ons CustomJewels avontuur weer op te starten, maar dan onder de naam Cjay. Iets wat we toen al van plan waren maar er nooit van was gekomen.

Dat wij zo moeilijk de webshop los konden laten is absoluut niet vreemd. We zijn namelijk allebij gek op de bekende filmseries zoals Harry Potter, Fantastic Beasts, maar natuurlijk ook Marvel en the Avengers. Maar een goede serie gaan we ook zeker niet uit de weg. Zo zijn we aardig bij met alle Star Trek series, zijn we grot van van Game of Thrones, The 100, Agents of SHIELD en eigenlijk nog veel meer.. Té veel om op te noemen!

Natuurlijk hebben wij samen wel een duidelijke favoriet, misschien wel net zoals veel anderen zijn wij absoluut grote fans van Harry Potter en de hele wizarding world. Daarom, toen wij in 2016 trouwden op de dag dat we precies 10 jaar samen waren, deden wij dit dan ook in subtiele Harry Potter stijl. Zo hadden we een heerlijke Always bruidstaart met een Golden Snitch er op!

Samen met onze ontzettend leuke, gezellige en trouwe klanten willen wij een leuke plek worden waar je naast de allerleukste merchandise en collectables, ook informatie en verhalen kunt vinden van cosplayers, verzamelaars en bijzondere verhalen van onze klanten.

Daarnaast kan je van ons als webshop absoluut de allerbeste service verwachten. We zullen voor iedereen altijd proberen net dat extra stapje extra te doen om te zorgen dat je een écht tevreden klant bent. Zo proberen wij altijd binnen no-time te reageren op e-mail en kan je ons ook altijd appen. Zo kunnen wij samen met jou een leuke plek maken van onze webshop. Wij zijn absoluut geen grote organisatie, je kunt van ons dus ook altijd écht persoonlijke service en antwoord verwachten.

Zo, nu heb je ons een beetje leren kennen. We vinden het ook heel leuk om jou beter te leren kennen. Heb jij een mooi verhaal over jouw fantasy verslaving, veel te uitgebreide collectie merchandise of cosplay? Neem dan eens contact op, we maken graag een plekje voor je op onze webshop om je verhaal te delen.