Bestelling en levering Nederland

Bestel je op een werkdag voor 23:00 uur? Dan zal je bestelling de volgende dag worden geleverd! Bestel je in het weekend voor zondag 23:00 uur? Dan zal je bestelling op maandag al geleverd worden.

Bestelling geplaatst opBezorgdag
Maandag (voor 23:00 uur)Dinsdag
Dinsdag (voor 23:00 uur)Woensdag
Woensdag (voor 23:00 uur)Donderdag
Donderdag (voor 23:00 uur)Vrijdag
Vrijdag (voor 23:00 uur)Zaterdag
ZaterdagMaandag
Zondag (voor 23:00 uur)Maandag

Wij bieden u bij Cjay.nl volledige recht van retour tot 30 dagen na ontvangst. Zie onze garantie pagina. Daarbij zijn wij aangesloten wij Webwinkelkeur.

Bestelling en levering België en Duitsland

Bestel je op een werkdag voor 21:00 uur? Dan zal je bestelling de volgende dag worden geleverd! Soms zijn bestellingen 1-2 werkdagen onderweg.

Verzendkosten

Wij rekenen €4,95 verzendkosten. Bij bestellingen boven de €50 wordt de bestelling gratis naar u verzonden. Voor bestellingen buiten Nederland, zoals bijvoorbeeld België rekenen wij ook €4,95 aan verzendkosten.

Vragen over je bestelling?

Heeft u vragen over uw bestelling? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen, ook in het weekend en buiten kantooruren.

Vragen over je levering?

Als je bestelling wel verzonden is maar je hebt deze nog niet ontvangen, kun je het beste nog een paar werkdagen wachten. In uitzonderlijke gevallen doet DHL (in Nederland) en DPD (in België en Duitsland) in plaats van 24 uur enkele dagen over de bezorging van een bestelling. Heb je je bestelling 3 werkdagen nadat hij is verzonden nog niet ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Om je zo snel mogelijk van dienst te zijn, verzoeken we je om je ordernummer te vermelden in je bericht.