Wie zijn wij?

Cjay.nl is een winkel die zich volledig richt op merchandising en collectables van Films, TV series en games. Zo verkopen wij Harry Potter toverstokken, T-shirts van Spiderman, Harry Potter maar ook van bijvoorbeeld Fortnite. Ons assortiment breidt zich elke dag verder uit. Wij specialiseren ons in Harry Potter producten.Iets niet gevonden? Laat het ons weten en wij gaan het product voor u bestellen. 

Wij staan daarnaast voor onze producten en de kwaliteit van deze producten. Wij bieden u een klantenservice zonder gedoe en u kunt altijd uw bestelling retourneren. Wij zijn bereikbaar via telefoon, email en social media. Kijk voor meer informatie op onze contact pagina.

Cjay.nl is onderdeel van Gecab. Gecab is een bedrijf wat zich richt op het maken van andere webwinkels. Niet webwinkels die er anders uitzien, of waar u andere producten kan kopen, maar webwinkels met producten voor iedereen, of soms voor iemand heel specifiek. Daarnaast streven wij ernaar om bij elk merk wat wij voeren iets terug te doen voor de maatschappij. Zo doneren wij bij bijtring-winke.nl aan het AutismeFonds en doneren wij bij Eenhoorn-winkel.nl aan Make-A-Wish.