Wie zijn wij?

Cjay.nl is een winkel die zich volledig richt op merchandising en collectables van Films, TV series en games. Zo verkopen wij Harry Potter toverstokken, T-shirts van Spiderman en Star Wars maar ook van bijvoorbeeld Fortnite. Ons assortiment breidt zich elke dag verder uit. Iets niet gevonden? Laat het ons weten en wij gaan het product voor u bestellen. 

Wij staan daarnaast voor onze producten en de kwaliteit van deze producten. Wij bieden u een klantenservice zonder gedoe en u kunt altijd uw bestelling retourneren. Wij zijn bereikbaar via telefoon, email en social media. Kijk voor meer informatie op onze contact pagina.

Wij proberen zoveel mogelijk producten uit ons assortiment op voorraad te hebben en te houden. Echter is het aanbod van collectables en merchandise zo groot dat het eigenlijk niet mogelijk is voor een kleinere ondernemer. Daarom hebben wij met onze leveranciers een integratie waardoor het volledige aanbod van onze leveranciers beschikbaar is op de site, maar wel met een iets langere levertijd. In ruil daarvoor geven wij een kleine korting aan u om die langere levertijd te compenseren. Deze korting is afhankelijk van het type product en wordt op de product pagina weergegeven.