Harry Potter Toverstaf

Resultaat 1–15 van de 25 resultaten wordt getoond

Word als Harry met een Harry Potter toverstaf

Nee, met een Harry Potter toverstaf kun je niet toveren zoals Harry zelf. Gelukkig maar, want wij dreuzels zijn helemaal niet gemaakt voor zulke magie. Wat je wel kunt doen? Helemaal opgaan in je eigen Harry Potter fantasiewereld. Wingardium Leviosa!

Wij verkopen de toverstaffen van de populairste personages. Wie vind jij de beste tovenaar? Harry? Of misschien wel Hermione, Ron, Dumbledore, Malfoy of de tovenaar wiens naam wij niet uitspreken. Wij hebben ze allemaal voor je. Met jouw ‘Character Wands’ zet je de puntjes op de “i” van je fan outfit. Nu ben je pas echt als Harry, Ron of Hermione zelf.

De toverstaf van Harry Potter

Je kent de boeken en de films natuurlijk als geen ander. Dus wij hoeven je niet te vertellen dat de toverstaf van Harry Potter heel persoonlijk is. Iedere tovenaar heeft zijn of haar eigen staf. De tovenaar kiest de staf niet; de staf kiest de tovenaar. Jij hebt geluk, want bij ons is het net andersom. Jij kunt in de huid kruipen van je favoriete tovenaar en zelf bepalen voor welke staf je gaat. Wij zijn echte fans, net als jij. Daarom vind je niet alleen de goedkope toverstaf van Harry Potter en andere hoofdrolspelers, maar zelfs die van de minder prominente karakters. Wie je favoriete personage ook is, de kans is groot dat wij zijn/haar staf verkopen.

Een Harry Potter toverstaf goedkoop kopen bij ons

Een toverstaf bij Cjay.nl kopen, betekent niet alleen dat je een prachtige staf in huis haalt die helemaal overeenkomt met de exemplaren uit de boeken en films; wij bieden je ook nog eens een riante keuze uit verschillende staffen van zeer veel personages. Wij hebben o.a. de volgende toverstaf-categorieën op voorraad:

Afhankelijk van de staf die je kiest, komt deze ook nog eens met toffe extra’s. En op een werkdag voor 16:00 uur je toverstaf goedkoop bestellen, betekent dat je deze de volgende dag al in huis hebt.

De waardering van cjay.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 213 reviews.