Wat moet je weten als je met een tovenaar date?

We hebben al veel kunnen lezen over verschillende relaties tussen tovenaars en dreuzels. Wat we niet weten is hoe anders dit heeft moeten zijn dan een dreuzel daten. Het zijn twee compleet verschillende culturen met ieder zijn eigen regels. Wat moet je weten als je met een tovenaar date?

Uilen, overal uilen

Laten we dit maar gelijk gehad hebben. Uilen zijn de meest gebruikte vorm van communicatie in de tovenaarswereld. Voor dreuzels is het allemaal heel ouderwets, maar voor tovenaars is het niets anders dan normaal. Je schrijft een brief, geeft deze aan de uil en hij weet precies waar de brief naartoe moet gaan. Een dreuzel zal het heel raar vinden dat er geen lieve smsjes binnenkomen over hoeveel hij of zij van jou houdt, maar als je kijkt wat je er allemaal voor terug krijgt in de vorm magie dan is het niet meer erg, toch?

Verschillende culturen

Het zijn twee verschillende werelden dus je zult ook twee compleet verschillende culturen krijgen. Waar jij het hartstikke gaaf vindt om elke zondag voetbal te kijken, vindt jouw wederhelft er helemaal niets aan en wilt hij niets anders dan lekker een potje zwerkbal bijwonen. Het zal een beetje geven en nemen zijn, maar misschien vinden jullie de andere cultuur ook wel hartstikke leuk.

Jouw date meenemen naar huis zal raar zijn

De een komt uit een tovenaarswereld en voor de ander is alles wat magisch is vreemd. Maar het is dan niet vanzelfsprekend dat alles wat jij normaal vindt, ook normaal is voor de tovenaar. Zij hebben al die dreuzel spullen helemaal niet nodig, daar gebruiken zij magie voor. Sta dan ook niet raar te kijken als je hele huis van onder tot boven geïnspecteerd wordt en alles uit de kasten getrokken worden. Het is gewoon ontzettend interessant om iets uit een andere wereld te zien. Andersom zul je waarschijnlijk hetzelfde gaan doen!

Een iemand heeft magie, de ander niet

Het klinkt misschien heel vanzelfsprekend, maar dit is er een die makkelijk is om te vergeten. Je kunt het een beetje vergelijken met leeftijdsverschil: je weet dat het er is, maar je denkt er eigenlijk niet bij na. Het is dan ook belangrijk om grenzen te stellen. Wanneer jullie een keer met ruzie naar bed gaan is het natuurlijk niet de bedoeling dat je ‘s ochtends wakker wordt met een varkenskrul op je kont. Die magie komt dan wel weer van pas wanneer je geen zin hebt om boodschappen te doen en trek hebt in een lekker ijsje!

De waardering van cjay.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 213 reviews.